Femme De Couleur

Woman of colour

Femme De Couleur

Woman of colour

پیام های کوتاه
  • ۲۳ اسفند ۹۵ , ۰۲:۴۱
    I Wonder
بایگانی

سرانجامی بر کمپوت آناناس گوشه‌ی یخچال

چهارشنبه, ۱۵ دی ۱۳۹۵، ۰۷:۴۵ ب.ظ

 

مدت‌ها بود که یک کمپوت آناناس گوشه‌ی یخچال مانده بود ومانده بود و مانده بود تا بالاخره امروز ابر و باد و مه و خورشید و فلک گفتن بالاغیرتا پاشو یه حرکتی بزن، ما هم دست به دست هم می‌دیم، پاشو وجدانا :| و اینگونه یک کیکی آناناس تحویل منزل دادیم و چه کیکی هم شد :p

وبلاگ پیشین که از دست رفت(سر همون داستان فیلترینگ ناجوانمردانه) عکس‌هایی که با صندوق بیان آپلود کرده بودم هم همه‌گی پریدند *__* الان از قسمت موضوعات و قسمت همه‌ی کیک‌های من 8 مطلب پیش نویس هستند چون عکسی از کیک‌های پخته شده در دسترس نیست چرا که گالری گوشی‌مان هم درست کمی قبل از اینکه داستان فیلترینگ پیش بیاید یکهو و بی هیچ دلیلی پاک شد و هر چه عکس هم در آنجا بود پرید *__*

الان که اومدم تیک همه‌ی کیک‌های من رو واسه این پست بزنم، باز داغ دلم تازه شد :/

 

یک قسمتیش قبل از عکس گرفتن غیبش زد:| و اینکه دو حلقه آناناس هم قبل از روی کیک قرار گرفتن غیبشان زد که همین باعث شد کمی تراکم حلقه‌های اناناس روی سطح کیک پایین بیاید :|  [آیکون پرتاب چوفته برای رضا ]

موافقین ۶ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۱۵
حدیث

نظرات  (۱۳)

۱۵ دی ۹۵ ، ۲۰:۰۶ خانومی ...
چه خوشگل شده ، نوش جان :)
به ما یاد نمیدی چجوری پختیش؟ 
پاسخ:
جونم برات بگه که:
یک لیوان شکر رو با یه لیوان روغن با همزن بزن تا کشدار و کرم رنگ بشه بعد سه تا تخم مرغ و یه لیوان آب آناناس و کمی وانیل و دارچین رو هم بهشون اضافه کن  و دوباره مخلوط بنما و بعد هم سه تا لیوان (من با لیوان فرانسوی پیمونه می‌کنم همیشه) آرد رو هم قبلش الک کن و بهش بکینگ پودر و نمک اضافه بنما و بعد هم که کم کم به همون مواد اولیه آرد رو اضافه می‌کنیم  تا دیگه به اون غلظت مناسبش برسه و بعد بریز تو قالب و حلقه های آناناس رو  آروم بچین روش و بذار تو فر :)

اینکه با جزییات گفتم واسه این بود که کلا دستور قابل استفاده برای همگان باشه وگرنه تو خودت که کدبانویی :))

به همین راحتی :)

تراکم آناناس که خوبه، چه ظاهر خوبی داره،  به به..
پاسخ:
اون دو تا حلقه هم اگه مفقود نمی‌شد بهتر می‌بود :دی
واااییی چقدر بهشتههه :(~ چقدرم بانمک شده
اتفاقا اون برش گم گشته به عکس کلاس داده :)) بذار از گلوش پایین بره بدبخ

+بیانِ فلان -_- هنوز باورم نشده کارشو
پاسخ:
آره مخصوصا اون قلمبه‌های وسط آناناس که مایع کیک ازش بیرون زده :دی خودم هی چشمم میفته بهشون خنده‌ام می‌گیره :))
باشه حالا چون تویی می‌گذاریم از گلویش پایین برود :دی

+تراژدی سنگینی بود *__*
من بعد از امتحانام بایییییییید این کیک رو درست کنم!!!!
عکسش رو هم برات می فرستم اصن (این رو اینجا نوشتم که مجبور بشم انجامش بدم و شونه خالی نکنم:دی)

+دمای فر باید چه قدر باشه؟ 
+ زرده و سفیده رو نباید جدا کنیم و از اون ابرا درست کنیم با سفیده:دی
پاسخ:
پس ببین من و همه شاهدیم که گفتی می‌خوای درست کنی:دی
دیگه خلاصه درست نکنی خودم میام سراغت :)))

+دمای فر 180 خوبه واسه کیک :)
+برای کیک‌هایی که می‌خوای روش میوه بچینی بهتره که ابر درست نکنیم با سفیده:دی و زرده و سفیده رو همون مخلوط بریزیم توی مایع کیک :)

همانا نت ما عکس هایتان را نشان نمیدهد مرسی ایرانسل|:
پاسخ:
مثل اینکه ایرانسل هم آیکون پرتاب چوفته احتیاج داره :|
۱۵ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۰ فرزانه شین
چقد خوشگلهههه...طعمشم باید عااالی باشه^_^
پاسخ:
جای شما خالی بلی خوشمزه بود ^_^
۱۵ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۲ نفس نقره ای
بَ بَ بهههه بهههههه :))
پاسخ:
آیکون یه روز بپزم برات بخوری :)))
۱۵ دی ۹۵ ، ۲۱:۴۷ نار خاتون
وجدانا میخوای زیر ۶۲کیلو بیای با این وضع؟!:)))))
قد قبلی رو بیگی که اومد:دی
بی ربط: هوو ایز نگین؟!:))
پاسخ:
وجدانا وضع به این خوبی! چررررا زیر 62 آخه با همچین وضعی کنار نمیاد :دی

نگین وبلاگ در آغوش آسمان رازیست :)که الان امتحاناتش است و نیستش که البته ما هم خیلی وقت است یادی ازش نکردیم *_*

چقدر این کیک گوگولیه ؛)
پاسخ:
^_^
۱۵ دی ۹۵ ، ۲۳:۴۱ פـریـر ...
مگه میشه تو خونه ی آدم داداش باشه و از این دست گم شدن های یهویی پیش نیاد :دی

به به توکاجانمون ^_^ خیلیم عالی! خلاصه برا ما هم پست کن یه تیکه شو! 
آخر شبی گشنه ایم خب :)) با تچکر ^_^
پاسخ:
مگه نشه؟ مگه داریم؟ :دی

دلم به قوربان دلت، که دل منم نصف شبی گشنه‌اش شده :/  :دی
۱۶ دی ۹۵ ، ۱۶:۵۳ خانومی ...
مچکرم ^-^
پاسخ:
^__~
۱۶ دی ۹۵ ، ۱۸:۳۶ פـریـر ...
والا نداریم :دی

قوربانت بشم من :)) حالا که به احتمال زیاد کیک تموم شده بیا بریم مث من نون بربری بخوریم :)))))))) :دی
پاسخ:
:دی
نون بربری با سس :)))))))) بریم :)))
سلام دوست عزیز
دنبال شدید ممنون میشم اگه وبلاگمو دنبال کنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی